HOME    PRODUSE    GHID MASURI    CUM CUMPAR    ANGAJARI   CONTACT
   BRODERII  De acum aveţi posibilitatea ca, la produsele comandate, să vă puteţi alege un model de broderie potrivit cu gusturile dv, sau să solicitaţi un alt model de broderie, daca deja produsul conţine unul. În principiu, preţul produselor care conţin deja o broderie dar la care doriţi alt model, ramane cel afişat pe site. Pentru celelalte, preţul este mai mare aproximativ cu 10-30 lei, în funcţie de modelul de broderie ales, marimea şi gradul de acoperire efectivă.
  Pentru identificare în site, fiecare model are o denumire (un cod) şi este însotit de dimensiunea în mm, pentru a vă orienta cum se încadrează pe produs. Modelele afişate pot fi modificate în dimensiuni atât în sensul măririi cât şi micşorarii, într-o proporţie de aproximativ 20-30% faţă de original, se pot roti, se pot face combinaţii şi aranjamente din două sau mai multe modele. În funcţie de culoarea produsului sau de preferinţele dv, se pot folosi alte culori decat cele afişate.
   Putem crea şi modele noi de broderii, după schiţe sau fotografii, cu observaţia că nu orice desen sau fotografie se pretează a fi transpuse în broderii, în general modelul de broderie rezultat să nu fie foarte mic sau să aibe detalii multe şi foarte mici.
   Marimea maximă este 18x30cm, posibil mai mare prin execuţia în două etape, dacă modelul permite. Preţul acestor modele nou create diferă după dimensiune şi complexitate.
             Modele de broderii